DEXDRUM TEAMBUILDING

SINERGIJA KROZ RITAM

about-me

ISKUSITE MOĆ TIMSKOG RADA NA POSTIZANJU ZAJEDNIČKOG CILJA KROZ RITAM.

 

Muzika je univerzalni jezik, koji nam omogućava da na univerzalan način razbijemo barijere i prevaziđemo razliku među nama kao ljudima i pojedincima. Sam pojam ritma vezujemo najčešće za muziku, međutim ritam je prisutan u svim sferama svakodnevnog života i rada.

 

U Africi kao i u mnogim drugim kulturama širom sveta (uključujući i Evropsku), bubnjanje je vekovima korišćeno za zbližavanje ljudi, izvođenje rituala, signalizaciju.

 

Bubnjanje je univerzalni izraz koji prevazilazi sve granice: lične, organizacione ili kulturne. Dexdrum uči osoblje da poveća produktivnost i efikasnost kroz bolji timski rad.

KLJUČNE TAČKE

Tri stuba organizacionog teambuildinga “Sinergija kroz ritam” su : transformacija pojedinca, razvoj zajedničkog cilja i jačanje timske komunikacije.

TRANSFORMACIJA POJEDINCA

Ako pažljivo gledate, kada grupa uđe u prostoriju, postoji određena doza napetosti i sumnje. Kroz prostor se prožimaju misli i strahovi o sopstvenom ličnom iskustvu ritma, muzičkim sposobnostima ili čak pprenosi napetost sa radnog mesta i iz svakodnevnog života. Dok naši voditelji počinju da razbijaju led zabavnim igrama ritma i malim količinama instrukcija, možete osetiti kako se nervoza raspršuje, grupa se opušta i interesovanje počinje da se budi.

RAZVOJ ZAJEDNIČKOG CILJA

Jednom kada smo izgradili ovaj mali uspeh i poveli grupu u njihov prvi ritam, pojedinačni glasovi počinju da blede i kolektivni glas počinje da se pojavljuje. Ovo deluje kao katalizator da vaša grupa dostigne dublji nivo komunikacije i drugarstva. Kolektivni glas daje zajedničku viziju grupi i ovi ritmovi postaju metafora za širu viziju vaše organizacije.

JAČANJE KOMUNIKACIJE TIMA

Jednom kada postignemo zajednički cilj, naš groove postaje moćna podrška članovima da preuzmu rizik i ponude sopstvenu kreativnost. Ovde naši voditelji ističu načine na koje grupa može da koristi jednostavne alate i sopstvenu kreativnost da produbi složenost muzike i grupne komunikacije. Jedinstveni glasovi počinju da se ponovo pojavljuju – moćni i samouvereni – u službi većeg grupnog cilja. Vaša grupa tada sarađuje kako bi postala sopstveni orkestar u trenutku.

ISHODI

•Snažno iskustvo uspešnog zajedničkog rada

•Dodavanje pozitivne energije pojedincima i grupi

•Pozitivne komunikacijske veštine

•Razumevanje da je celina veća od zbira njenih delova

•Poboljšanje fokusa

•Smanjenje stresa

•Rušenje kulturne, polne i starosne barijere

•Motiviacija i usmeravanje stvaralačke energije ka zajedničkom cilju

 

Ovo je takođe odlična lekcija iz liderstva. Liderstvo je u tome da znate kada treba igrati, a kada ne. Kada je vreme za solo ili kada je vreme da podržite svoje saradnike. Kroz ritam, vaša organizacija će otkriti da je celina veća od zbira svih njenih pojedinačnih delova.

 

Dejan Nikolić i njegov saradnik Stefan Biljanovski doprineće da se nakon sesije bubnjanja ispunjenog ritmom, vaš tim oseća fokusirano i energično.

 

Obezbedićemo sve bubnjeve i perkusione instrumente, profesionalnu fasilitaciju grupnog ritma, svu energiju neophodnu da vaša grupa bubnja i radi zajedno kao tim.

 

Kontaktirajte nas za više informacija o našim tim bilding aktivnostima bubnjanja ili da dobijete ponudu.