WORKSHOPS

RADIONICE I KAMPOVI

about-me

Bubnjarske radionice za naprednije

Dejanovi učenici su dobitnici nagrada na internacionalnim takmičenjima, a mnogi su aktivni kako na underground sceni tako i na profesionalnom nivou u zemlji i inostranstvu. Način i metode rada su postavljene prema svetskim standardima. Dejanov metod rada zasniva se na kompletnom razumevanju ritma, shvatanju mehanike po kojoj telo funkcioniše u cilju što boljeg ergonomskog pristupa i lakšeg sviranja, učenju bubnjarskih rudimenata i ritmova, čitanju muzičkog zapisa, poznavanju različitih muzičkih stilova i pravaca, zatim naprednih koncepata i objedinjavanju svih elemenata u jedinstvenu zvučnu i kreativnu sliku svakog pojedinca.

 

Radionice za početnike

Polaznici uče osnove bubnjanja, prve ritmove i kako da sviraju uz muziku.

 

Radionice za odrasle

Bilo da imate prethodna iskustva ili ne, radionice su koncipirane tako da svako nauči nove stvari, zabavi se i napuni se novom energijom.

 

Bubnjarski kampovi.

Dejan Nikolić jedan je od mentora Međunarodnog Blues Kampa Lonjsko Polje, koji se svake godine održava u organizaciji Pop Rock škole iz Siska (Hrvatska)

 

Kontaktirajte nas za više informacija o bubnjarskim radionicama ili da dobijete ponudu za Dejanovo učešće na radionicama i kampovima koje Vi organizujete.